Over ons

Onze zaal is voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van lichteffecten. Wij werken samen met de beste partycateraars van Nederland. Zo kunnen wij uw evenement volledig verzorgen op culinair gebied.

Bovendien beschikt Elegance Partycentrum over ruime parkeergelegenheid, zodat u en uw gasten gemakkelijk kunnen parkeren. Onze parkeerplaats biedt plaats aan een groot aantal auto’s, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Onlangs hebben wij onze decoratie vernieuwd, waardoor onze zaal nog sfeervoller en feestelijker is geworden. Wij bieden verschillende decoratieopties aan, zodat u uw evenement geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

Of u nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement organiseert, bij Elegance Partycentrum bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen, zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag vol plezier en gezelligheid.

U kunt dan uw eigen cateraar of band regelen. Alle faciliteiten, zoals de keuken en de bar van Elegance staan tot uw beschikking.

Uw droom dag is van A-Z aan ons uit te besteden zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en geen omkijken heeft naar de tijdrovende details.

Grote zaal

tot 1000 personen

Vriendelijk personeel

Goede service is bij ons verzekerd

Gratis parkeren

Voldoende parkeermogelijkheden

Eigen catering

We beschikken over een eigen catering

Onze klanten aan het woord
Humankind
Humankind
2022-12-22
Très bien
Mustafa O
Mustafa O
2022-10-30
Ryszard Rybinski
Ryszard Rybinski
2022-10-12
Miła obsługa niskie ceny
Shivan Shareef
Shivan Shareef
2022-10-12
Ray D
Ray D
2022-06-13
Salar Ku
Salar Ku
2022-02-22
Bigfoot Partyverhuur
Bigfoot Partyverhuur
2022-01-15

Partycentrum Elegance

DROMEN ZIJN GEEN BEDROG

Voor een onvergetelijke bruiloft of een strak zakelijke evenement is De Partycentrum Elegance de locatie voor succes. U kunt uw gasten bij ons ontvangen in voelbare luxe met een persoonlijke sfeer en een enorm sterk eigen karakter. Bekijk hieronder hoe onze zaal eruit ziet.

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?